Вила ” Daci ” – Kсамил

865

Ксамил е мало крајбрежно селце во јужна Албанија, спротивно од северниот крај каде што се наоѓа грчкиот остров Крф.Еден од најфрекфентните дестинации од крајбрежните ресорти, лоциран јужно од Саранда на патот Бутринт. Најголема атракција во Ксамил се рестораните кои се наоѓаат на самите плажи кои во изобилие нудат свежа морска храна. Плажите во Ксамил се мали но се неверојтно чисти бидејќи морските струи кружат околу соседниот Канал на островот Крф. Крабрежјето на прекрасниот Ксамил нуди оргнизирана прошетка со брод до островот Крф

Вила Даци

Вилата се наоѓа во самиот центар. Студијата се опремени со комплетно опремена кујна, тоалет, Тв, клима и тераса.

ПРЕВОЗ: Скопје – Ксамил – Скопје

45 € – еден правец ; 60 € – повратна