Комплекс ” KOLOSEU “- Драч 2021

686

COMPLEX KOLOSEU се наоѓа во месноста Голем на 6 км од Драч и на 100 метри од плажа.

Располага со 1/2 ,1/3 , 1/4 соби и 2+2 апп , опремени со клима  (вклучена во цената ) фрижидер.Ресторанот е во близина на комплексот , а исхраната е на база самопослужување .

Цените се дадени по лице  за 7 ноќевања полупансион (доручек и вечера )со вклулен превоз .

Цени за месец:  ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ

Во 1/2 соба – 150 € по лице

Во  1/3 соба – 135 € по лице

Во  1/4 апп – 135 € по лице (задолжително уплата на 4 лица )

Цени за месец:  ЈУЛИ / АВГУСТ

Во 1/2 соба – 180 € по лице

Во 1/3 соба – 170 € по лице

Во 1/4 апп  – 150 € по лице (задолжителна уплата на 4 лица )

Во цената е вклучено :

– 7 Полупансиони (појадок и вечера ) на база самопослужување

– Автобуски превоз од и до наведена дестинација

– Турисктичка такса

Во цената не е вклучено :

– Патничко осогурување

– Станична услуга во Скопје – 50 ден по лице

Поаѓање од СКОПЈЕ , ТЕТОВО , ГОСТИВАР , КИЧЕВО И СТРУГА

За користење на сопствен превоз цената се намалува за 15€

Термини :

ЈУНИ : 31.05 – 07.06 / 07.06 -14.06 / 14.06 – 21.06 / 21.06 -28.06/

ЈУЛИ : 28.06 -05.07 / 05.07 – 12.07/ 12.07 -19.07/ 19.07 -26.07/ 26.07 -02.08/

AВГУСТ :  02.08 – 09.08 / 09.08 -16.08 / 16.08 -23.08 / 23.08 -30.08/

СЕПТЕМВРИ : 30.08 -06.09/ 06.09 -13.09/ 13.09-20.09/

НАПОМЕНА ЗА ДЕЦА :

– Деца до 3 год – гратис

– Едно дете од 3-12 год плаќа 70 % од цената за возрасен

– Две деца од 3-12 год плаќаат по 50 % од цената за возрасен