Комплекс ” Orient ” – Драч 2020

561

                                   Комплекс   ORIENT – Голем – Драч 

Kомплекс  ОRIENT се наоѓа во населбата Голем на 6 км од Драч – Албанија –  на 50 м од плажа во мирна населба наменета за мирен и ралаксирачки одмор.Располага со 1/2 , 1/3 , 1/4 и 2/2 апп.Секоја соба е опремена со ТВ , тоалет , фрижидер и WI-FI .Исхраната е во ресторан на база самопослужување .

Цените се дадени за 7 полу пансиони (појадок  и вечера )со вклучен превоз

ЈУНИ / СЕПТЕМВРИ 

1/2 соба – цена  175 евра (10850денари ) по лице

1/3 соба-  цена 160 евра (9920 денари ) по лице

1/4 соба и 2/2 апп цена 140 евра (8680 денари ) по лице

ЈУЛИ / АВГУСТ

1/2 соба – цена 190 евра (11780 денари)- по лице

1/3 соба – цена 170 евра (10540 денари ) – по лице

1/4 соба и 2/2 апп – цена 160 евра (9920денари )- по лице

За патување со сопствен превоз цената се намалува за 15 евра 

 1. Деца до 3 години – гратис
 2. Едно дете од 3-12 години плаќа  70% од цената
 3. Две деца од 3+12 години плаќаат 50 % од цената

Во цената е вклучено :

 • 7 полу пансиони (појадок и вечера ) на база самопослужување
 • автобуски превоз од и до наведената релација
 • турситичка такса 1 евро од ден
 • водство на пат

Во цената не е вклучено :

 • Патничко осигурување
 • Станична услуга – Скопје – 50 денари по лице
 • Лежалки на плажа – 1 евро на ден по лице

Термини за поаѓање :

 • Kуманово –  04:00 часот
 • Скопје – 05:00 часот
 • Тетово – 06:00 часот
 • Попатно земање патници од Гостивар , Кичево и Струга

Термини :

Јуни –  01.06-08.06 / 08.06 – 15.06 / 15.06-22.06/ 22.06- 29.06/

Јули -29.06-06.07/06.07-13.07/13.07-20.07/20.07-27.07/27.07-03.08/

Август –  03.08-10.08 /10.08-17.08 /17.08-24.08/24.08-31.08/

Септември –  31.08-07.09/07.09-14.09/