Куќа за продажба – Неа Врасна

124

Информации за објектот:

  • Тип на објект: Куќа /75 м2
  • Град: Неа Врасна
  • Населба: Неа Врасна 
  • Локација:Центар
  • Површина: 250 m2
  • Бр. соби:
  • Година на градба:
  • Кат: Приземје
  • Наместен: Да
  • Парно:

Шифра: 463 Куќата се наогја во Неа Врасна на 30 метри од плажа. Површината на куќата е 75 м2 , а на целата парцела  е 250м2 .Куќата се состои од дневна соба со кујна ,  две соби , бања и големи балкони од напред и од задната страна .Комплетно опремена со сите електрични апарати .

                                      Продажна цена  – 88,000 €

За повеќе инфорации пратете е-маил на : [email protected]