Стан за продажба – Аспровалта

253

Информации за објектот:

  • Тип на објект: стан 
  • Град: Аспровалта
  • Населба: Аспровалта
  • Локација:во близина на градот 
  • Површина: 36 m2
  • Бр. соби:
  • Година на градба:
  • Кат:  1
  • Наместен: 
  • Парно:

Шифра: 399 Стан во Аспровалта со површина од 36 м2 на прв кат комплетно реновиран .Станок има дневен престој со кујна , една соба , бања и тераса .Зфрадата е опколена со прекрасно зеленило , сенки и местоположбата е кон море . Обезбеден паркинг простор .

                                Продажна цена  – 45,000 €

За повеќе инфорации пратете е-маил на : [email protected]