Хотел ” Epirus 3* ” – Саранда

581

Хотел Епирус 3***- на сама плажа во Саранда.

Напомена :

–    Во цената е бесплатен чадор со 2 лежалки на сопствената плажа.

–      Дете до 4 години на со два возрасни – бесплатно, од 4 до 10г на дополнителен кревет – 30 %. Собите се: дво, тро и четворо креветни со ТВ, клима, купатило, балкон.

–      Соба со  страничен поглед на море доплата од 6 € од ден за соба.

–     Соба со поглед на море доплата од 11 € од ден за соба.

ПРЕВОЗ на секој 7 дена, цена = 55