Хотел ” Orhidea Park 3* ” – Албена 2018

720

х.Орхидеа Парк 3*All inclusive(се вклучено)

 

У  С  Л  О  В  И

Еднократна боравишна такса за возрасни-5€, деца до 11,99 години-3

  • дете до 11,99 год. со двајца возрасни користи бесплатни услуги.
  • две  деца од 2 до 11,99 години со двајца возрасни во 1/2 соба првото дете е бесплатнo, второто дете плаќа 30 %  од цена за возрасен.
  • еден возрасен  во 1/2 соба  доплаќа 30 % од цената на аранжманот.
  • едно дете од 2 до 11,99 год.со еден возрасен во 1/2 соба,цената е kako за еднокреветна соба.
  • трет возрасен на допoл. легло плаќа 80 % од цената на аранжманот
  • еден возрасен со две деца од 2 до 11,99 год. во 1/2 соба,двете деца плаќаат по 35 % од цената за возрасен.