Хотел ” Paskali 2* “- Саранда

839

Хотел ПАСКАЛИ ** се наоѓа на 1-ва линија во центарот на градот. Во негова близина се наоѓа атрактивната плажа Африка, пазар и шеталиште.

Напомена :

–       Деца до 2 години со 2 возрасни- бесплатно, од 2 до 10г со 2 возрасни – 30 %.

–     Собите се со 2,3,4 легла со ТВ, фрижидер, купатило, балкон со поглед на море.

–     Собите со 3 и 4 легла се климатизирани на 2 спрат.