Хотел Radina’s Way 4* – Боровец 2019/2020

150

Локација : 1200 м од ски лифт

RADINA’S WAY 4* – Боровец
Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 20% за резервација и уплата до 30.09.2019 / 15% за резервација и уплата до 31.10.2020 / 10% за резервација и уплата до 30.11.2019
БОНУСИ : 7=6 за  период на престој 01.12-21.12.2019, 05.03-31.03.2020 (попустите се комбинираат)
Цени по соба за 1 ноќевање  01.12-18.12.2019  19.12-27.12.2019  28.12-02.01.2020  20.01-21.02.2020  22.02-04.03.2020
ПОЛУПАНСИОН  05.03-31.03.2020  03.01-19.01.2020
Еднокреветна соба
1 возрасен               57,00 €             82,00 €          128,00 €                         70,00 €            66,00 €
Двокреветна соба 
2 возрасни               72,00 €           104,00 €          162,00 €               89,00 €            84,00 €
1 возрасен + 1 дете (2-11.99 год.)              65,00 €             94,00 €           162,00 €               80,00 €            76,00 €
1 возрасен + 2 деца (2-11.99 год.)               65,00 €             94,00 €           162,00 €               80,00 €            76,00 €
2 возрасни + 1 дете (2-11.99 год.)               72,00 €           104,00 €           162,00 €               89,00 €            84,00 €
Двокреветна соба – large
2 возрасни              82,00 €          114,00 €          172,00 €              99,00 €           94,00 €
3 возрасни             115,00 €           160,00 €           240,00 €             139,00 €         131,00 €
1 возрасен + 1 дете (2-11.99 год.)               74,00 €           102,00 €          172,00 €               89,00 €            85,00 €
1 возрасен + 2 деца (2-11.99 год.)              74,00 €          102,00 €          172,00 €               89,00 €            85,00 €
2 возрасни + 1 дете (2-11.99 год.)              82,00 €          114,00 €           172,00 €               99,00 €            94,00 €
2 возрасни + 2 деца (2-11.99 год.)            102,00 €          143,00 €           215,00 €            124,00 €          117,00 €
1 возрасен + 3 деца (2-11.99 год.)               94,00 €           131,00 €           214,00 €             114,00 €          108,00 €
Едноспален апартман
1 возрасен               92,00 €           124,00 €           182,00 €             109,00 €          104,00 €
2 возрасни              92,00 €           124,00 €          182,00 €             109,00 €          104,00 €
3 возрасни            129,00 €           174,00 €           253,00 €             153,00 €          146,00 €
1 возрасен + 1 дете (2-11.99 год.)              92,00 €           124,00 €           182,00 €             109,00 €          104,00 €
1 возрасен + 2 деца (2-11.99 год.)               92,00 €           124,00 €           182,00 €             109,00 €          104,00 €
2 возрасни + 1 дете (2-11.99 год.)              92,00 €           124,00 €           182,00 €             109,00 €          104,00 €
2 возрасни + 2 деца (2-11.99 год.)            115,00 €           155,00 €           226,00 €             136,00 €          130,00 €
1 возрасен + 3 деца (2-11.99 год.)            115,00 €           155,00 €           226,00 €            136,00 €          130,00 €
Едноспален апартман – лукс 
1 возрасен            102,00 €           134,00 €           191,00 €             119,00 €          114,00 €
2 возрасни            102,00 €           134,00 €           191,00 €             119,00 €          114,00 €
3 возрасни     142,00 €           187,00 €           267,00 €             167,00 €          160,00 €
1 возрасен + 1 дете (2-11.99 год.)      102,00 €           134,00 €           191,00 €             119,00 €          114,00 €
1 возрасен + 2 деца (2-11.99 год.)      102,00 €           134,00 €           191,00 €             119,00 €          114,00 €
2 возрасни + 1 дете (2-11.99 год.)      102,00 €           134,00 €           191,00 €             119,00 €          114,00 €
2 возрасни + 2 деца (2-11.99 год.)      127,00 €          167,00 €           238,00 €             149,00 €          143,00 €
1 возрасен + 3 деца (2-11.99 год.)     127,00 €    167,00 €      238,00 €               149,00 €          143,00 €
Цените се по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :
 Појадок и вечера, транспорт до жичара, користење на внатрешен базен, џакузи, сауна, парна бања, фитнес, ски гардеробер, интернет, паркинг
 Доплата за новогодишна вечера (задолжително) : возрасни – 85€, дете – 45€

 Доплата за туристичка такса за возрасни и деца над 2 год. : 1€ по лице на ден