Хотел Rila 4* – Боровец 2019/2020

409
RILA 4* – Боровец
РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 10% попуст за резервација и уплата до 15.10.2019
ПОЛУПАНСИОН 13.12-26.12.2019 27.12-04.01.2020 05.01-24.01.2020 25.01-14.02.2020 15.03-12.04.2020
08.03-14.03.2020 15.02-21.02.2020 22.02-07.03.2020
Еднокреветна соба – superior (поглед ресорт)
1 возрасен           104,00 €          176,00 €          123,00 €          143,00 €              70,00 €
Еднокреветна соба – superior (поглед стаза)
1 возрасен          115,00 €          187,00 €          134,00 €          154,00 €             81,00 €
Еднокреветна соба – signature (поглед ресорт) *реновирани во 2019 год.
1 возрасен           104,00 €          176,00 €          123,00 €          143,00 €              70,00€
Еднокреветна соба – signature (поглед стаза) *реновирани во 2019 год.
1 возрасен           115,00 €          187,00 €           134,00€           154,00 €             81,00 €
Двокреветна соба – superior (поглед ресорт)
2 возрасни                      140,00 €          235,00 €          165,00 €           191,00 €         100,00 €
1 возрасен + 1 дете (0-11.99 год.)           133,00 €          206,00 €          153,00 €           188,00 €            99,00 €
1 возрасен + 2 деца (0-11.99 год.)           162,00 €          234,00 €         181,00 €           201,00 €         128,00 €
2 возрасни + 1 дете (0-11.99 год.)           168,00 €          263,00 €          193,00 €          219,00 €         128,00 €
Двокреветна соба – superior (поглед стаза)
2 возрасни          151,00 €          246,00 €          176,00 €           202,00 €        111,00 €
1 возрасен + 1 дете (0-11.99 год.)           145,00 €          217,00 €          164,00 €           184,00 €         110,00 €
1 возрасен + 2 деца (0-11.99 год.)           173,00 €          245,00 €          193,00 €          212,00 €         139,00 €
2 возрасни + 1 дете (0-11.99 год.)           179,00 €          274,00 €          204,00 €           230,00 €         139,00 €
Двокреветна соба – signature (поглед ресорт) *реновирани во 2019 год.
2 возрасни           140,00 €         235,00 €         165,00 €          191,00 €        100,00 €
1 возрасен + 1 дете (0-11.99 год.)           133,00 €          206,00 €         153,00 €           188,00 €             99,00 €
1 возрасен + 2 деца (0-11.99 год.)           162,00 €         234,00 €          181,00 €           201,00 €         128,00 €
2 возрасни + 1 дете (0-11.99 год.)           168,00 €         263,00 €         193,00 €          219,00 €        128,00 €
Двокреветна соба – signature (поглед стаза) *реновирани во 2019 год.
2 возрасни          151,00 €          246,00 €         176,00 €           202,00 €         111,00 €
1 возрасен + 1 дете (0-11.99 год.)          145,00 €          217,00 €          164,00 €           184,00 €         110,00 €
1 возрасен + 2 деца (0-11.99 год.)           173,00 €          245,00 €         193,00 €           212,00 €         139,00 €
2 возрасни + 1 дете (0-11.99 год.)           179,00 €          274,00 €          204,00 €          230,00 €         139,00 €
Фамилијарна соба – superior (поглед ресорт)
2 возрасни + 2 деца (0-11.99 год.)           196,00 €          291,00 €          221,00 €           248,00 €         157,00 €
1 возрасен + 3 деца (0-11.99 год.)           196,00 €         291,00 €         221,00 €          248,00 €          157,00 €
Фамилијарна соба – superior (поглед стаза)
2 возрасни + 2 деца (0-11.99 год.)          207,00 €          302,00 €          232,00 €           259,00 €         168,00 €
1 возрасен + 3 деца (0-11.99 год.)          207,00 €         302,00 €          232,00 €           259,00 €         168,00 €
Едноспален апартман – deluxe (поглед ресорт)
2 возрасни + 2 деца (0-11.99 год.)           264,00 €         408,00 €         302,00 €          342,00 €         196,00 €
3 возрасни           243,00 €          410,00 €         287,00 €          333,00 €         170,00 €
3 возрасни + 1 дете (0-11.99 год.)          270,00 €         438,00 €          315,00 €          361,00 €         197,00 €
1 возрасен + 3 деца (0-11.99 год.)           264,00 €         408,00 €          302,00 €           342,00 €         196,00 €
Едноспален апартман – deluxe (поглед стаза)
2 возрасни + 2 деца (0-11.99 год.)          286,00 €         430,00 €          324,00 €           364,00 €         218,00 €
3 возрасни           265,00 €          432,00 €          310,00 €           355,00 €         191,00 €
3 возрасни + 1 дете (0-11.99 год.)           292,00 €          460,00 €          337,00 €          383,00 €         219,00 €
1 возрасен + 3 деца (0-11.99 год.)           286,00 €  430,00 €            324,00 €                      364,00 €        218,00 €
Цените се по соба за 1 ноќевање и вклучуваат :
 Појадок и вечера, користење на внатрешен базен, џакузи, сауна, парна бања, турска бања, фитнес, ски гардеробер, интернет, паркинг
 Доплата за новогодишна вечера (задолжително) : возрасни – 85€, дете – 45€
 Доплата за туристичка такса за возрасни и деца над 2 год. : 1€ по лице на ден