Куќа за продажба -Неа Врасна

141

Информации за објектот:

  • Тип на објект: Куќа
  • Град: Неа Врасна
  • Населба: Неа Врасна 
  • Локација:Центар
  • Површина: 250 m2
  • Бр. соби:
  • Година на градба:
  • Кат: Приземје +1
  • Наместен: Да
  • Парно: Да

Шифра  – 513  Двоспратна куќа во Неа Врасна која се состои од два независни апартмани со надворешни скали за вториот кат .Апартманот на првиот кат е 70 м2 кој се состои од една дневна соба со трпезарија каде во склоп на тој дел има и кујна , две посебни соби и бања .Апартманот на вториот кат е 90 м2 кој се состои од една дневна соба со трпезарија каде во склоп на тој дел има кујна и три засебни соби  и бања .Куќата има соларен систен и климатизери , големи тераси , скара во дворот на куќата и паркинг .Куќата е опремена со сите електрични апарати . Парцелата е 250 м2 на многу добра локација во центарот на градот и блиску до морето .

                                    Продажна цена  – 182,000 €

За повеќе инфорации пратете е-маил на : [email protected]