Aпартман во Аспровалта

201

Информации за објектот:

 • Тип на објект: Апартман  
 • Град: Аспровалта 
 • Населба: Аспровалта 
 • Локација:Центар
 • Површина: 75 m2
 • Бр. соби:
 • Година на градба:
 • Кат: 2
 • Наместен: Не 
 • Парно: Да
 • Паркинг : Да

Шифра: 502  Апартман во Аспровалта , кој се наоѓа во дел од куќа на 2 кат со површина од 75 м2, кој се состои од дневна соба и кујна , две соби, бања и два големи балкона. Поставени се радијатори за греење .Добро лоциран до центарот на градот , идеално место за одмор или постојано живеење .

                                Цена за продажба – 90,000€

За повеќе инфорации пратете е-маил на : [email protected]