Саранда

Хотел “Joni 3* ” – Саранда

Хотeл ЈОНИ 3*** се наоѓа на сама плажа во Центарот на Саранда. 8 дена 7 ноќевања со појадок, лежалка на плажа и превоз. НАПОМЕНА: Деца до 12 год....

Најпродавани аранжмани