Атос

Вила “Vaia” – Јерисос 2020

ЈЕРИСОС- Вила „Vaia“ Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики, на третиот крак Атос. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители...

Вила “Maria” – Јерисос 2020

ЈЕРИСОС- Вила „Maria“ Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики, на третиот крак Атос. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители...

Вила “Evgenia” – Јерисос 2020

ЈЕРИСОС- Вила „Evgenia“ Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики, на третиот крак Атос. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители...

Вила ” Takis & Maria “- Јерисос 2020

Вила "Takis & Maria"Јерисос Куќа „Такис и Марија“ е лоцирана централно во прекрасниот Јерисос, на околу 100 метри од песочната плажа, во мирен, тивок дел....

Вила ” Evangelia ” – Јерисос 2020

Куќа "Evangelia"Јерисос Куќа „Евангелија“ е лоцирана на околу 50 метри од морето. Во дворот на куќата има маси и столови како и скара наменети за...

Најпродавани аранжмани