Јерисос

Вила ” Takis & Maria “- Јерисос 2020

Вила "Takis & Maria"Јерисос Куќа „Такис и Марија“ е лоцирана централно во прекрасниот Јерисос, на околу 100 метри од песочната плажа, во мирен, тивок дел....

Вила ” Evangelia ” – Јерисос 2020

Куќа "Evangelia"Јерисос Куќа „Евангелија“ е лоцирана на околу 50 метри од морето. Во дворот на куќата има маси и столови како и скара наменети за...

Најпродавани аранжмани