Атос

Вила ” Lazaridis ” – Неа Рода 2018

На околу 100 метри од плажата, во мирниот дел на Неа Рода на третиот крак Атос се наоѓа хотелот од апартмански тип „Lazaridis“ во кој располагаме...

Најпродавани аранжмани