Атос

Вила ” Anastasia ” – Неа Рода 2018

Вилаta „Anastasia“ e лоцирана во строгиот центар, на само 20 метри од плажата во Неа Рода, на третиот крак Атос. Вилата има два четирикреветни дуплекс  апартмани...

Најпродавани аранжмани