Други аранжмани

Велигден – Будимпешта

Будимпешта, Вишеград, Естергом и Ст. Андреја 06.04-10.04.2018 Ден. Скопје - Будимпешта Состанок на групата во 18:00 часот и заминување за Будимпешта во 18:30 часот. Патот...

Велигден – Прага

Прага, Карлови Вари, Кривоклат и Братислава  05.04-10.04.2018 Ден. Состанок на групата во 16:30 часот и поаѓање за Прага во 17:00 часот. Патот води преку Р.Србија...

Велигден – Солун -Метеори

Солун, Паралија, Метеори, Вергина,Дион и Воден  06-09.04.2018 Ден. Скопје - Солун - Паралија Состанок на групата во 04:00 часот и поаѓање за Солун во...

Велигден – Крф

Крф      06.04.2018 – 08.04.2018 Мистично привлечен, спакуван во историски приказни. Обоен од влијанија на најразлични цивилизации, фасцинира со природна убавина и освојува со искуства вредни...

Title here (10)

Лорем Ипсум ис симплѕ думмѕ теџт оф тхе принтинг анд тѕпесеттинг индустрѕ. Лорем Ипсум хас беен тхе индустрѕ'с стандард думмѕ теџт евер синце тхе...

Најпродавани аранжмани