Лето 2019

Вила ” Leona ” – Аспровалта 2019

Вила Леона се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има еден дуплекс апартман, едно двокреветно и едно трокреветно студио....

Вила ” Rita ” – Неа Врасна 2019

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и истото претставува идеално место за...

Вила ” Jorgos ” – Неа Врасна 2019

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и истото претставува идеално место за...

Вила ” Gerakina ” – Неа Врасна 2019

 Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и истото претставува идеално место за...

Вила ” Јanis ” – Неа Врасна 2019

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и истото претставува идеално место за...

Вила ” Vula ” – Неа Флогита 2019

  ФЛОГИТА - ЛЕТО 2019 Вила „VULA“    5% попуст за целосна уплата до 01.05 Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег наХалкидики, на само 50 км....

Најпродавани аранжмани