Лето 2019

Вила “Palma” – Полихроно 2020

ПОЛИХРОНО - ЛЕТО 2020  -   Вила „PALMA“ Вила ПАЛМА се наоѓа на пешачката зона во центарот на Полихроно на 50 метри од плажа. Опкружена е...

Вила “Nikiti Bay” – Никити 2020

                                       Вила НИКИТИ БЕЈ “А” Никити ...

Вила “Nikos” – Скијатос 2020

                            ВИЛА NIKOS - KUKUNARIES - СКИЈАТОС   На само 400 км.оддалеченост по...

Вила ” Parlamentas “-Неа Плагија 2020

ВИЛА PARLAMENTAS - НЕА ПЛАГИЈА  Неа Плагија, идеално место за фамилијарен одмор и содржини за најмалите.Ова туристичко место има долга песочна плажа,чисто море, чист воздух...

Вила ” Elizabeth “- Калитеа 2020

Вила "ELIZABETH" – Калитеа Вила “Elizabeth”, се наоѓа во центарот на Калитеа односно на прва пешачка зона и на околу 150m од плажа. Располага со 1/3 (брачен и...

Вила ” Parthenon “- Неос Мармарас 2020

Вила "PARTHENON" - Неос Мармарас Вила “Parthenon”се наоѓа во Неос Мармарас, во непосредна близина над пристаништето, нa oколу 50m oд најблиската мала плажаи на околу 500m од познатата плажа Paradisos. Вилата...

Најпродавани аранжмани