Лето 2019

Кефалонија -2020

Кефалонија е најголемиот Јонски остров, сместен јужно од Лефкада и Итака и северно од Закинтос. Кефалонија е грчки остров, кој ќе Ве маѓепса на...

Вила ” Zanza ” – Кефалонија 2020

Кефалонија е најголемиот остров од групите Јонски острови. Името го добило според својот изглед (остров со глава) – кефало на грчки значи глава. Интересната...

Вила ” Makedonija “- Кефалонија 2020

Кефалонија е најголемиот остров од групите Јонски острови. Името го добило според својот изглед (остров со глава) – кефало на грчки значи глава. Интересната...

Вила ” Korali “- Закинтос 2020

ЛАГАНАС – место за забава Лаганас е место каде забавата не застанува. Со бројните клубови по главната улица, нејзината околина и плажите, местото е рај...

Вила “Kristina “- Закинтос 2020

ЛАГАНАС – место за забава Лаганас е место каде забавата не застанува. Со бројните клубови по главната улица, нејзината околина и плажите, местото е рај...

Вила ” Minas Lux “- Крф 2020

                                        Вила Минас Лукс- Ипсос Вила...

Најпродавани аранжмани