Лето 2019

Вила ” Dionisos ” – Дионисиос 2020

Куќа “Dionisos apartments” Куќа „Дионисиос“ е лоцирана на 40-50 метри од море и песочна плажа, во мирен дел на Дионисиос. Студијата и апартманите кои се...

Вила “Galanis ” – Aфитос 2020

Куќа "Galanis"  Афитос Куќа „Галанис“ е лоцирана долу на плажата во Афитос. Има голем, уреден, прекрасен двор од двете страни на куќата. Сите соби имаат...

Најпродавани аранжмани