Острови

Парга – Лето 2019

ПАРГА –градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море, 60 километри од Јанина и 540 километри одалечено од Скопје. Денес...

Вила ” Nikos ” – Скијатос 2019

СКИЈАТОС Лето 2019 На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров Скиjатос. Припаѓа...

Хотел ” Mariana ” – Миконос 2019

Хотел “Маријана“ 3* - Миконос  МИКОНОС ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА ЗАБАВАТА, УБАВИТЕ ПЕСОЧНИ ПЛАЖИ, ТИРКИЗНАТА БОЈА НА МОРЕТО ИЛИ ОСТРОВ КОЈ Е НА ВРВОТ ОД ПОСАКУВАНИТЕ...

Вила ” Julianos ” – Ипсос, Крф 2019

Вила ЈУЛИАНОС - КРФ 2019  Крф, мистично привлечен, спакуван во историски приказни, обоен од влијанија на најразлични цивилизации, кој фасцинира со природна убавина и освојува...

Вила ” Galeri “- Амулиани 2019

Куќа „Галери“ Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција. Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни...

Вила ” Кonaki “- Амулиани 2019

Куќа „Конаки“ Амулиани е прекрасен мал остров на Егејско море, и е единствен населен во северниот дел на Грција. Со големина од 4,5км2 изобилува со прекрасни...

Најпродавани аранжмани