Крф

Вила ” Magnolia ” – Ипсос, Крф 2019

ВИЛА МАГНОЛИЈА – Ипсос СТУДИО МАГНОЛИЈА – Ипсос Вилата Магнолија се наоѓа на 25 метри од плажата во Ипсос, додека студијата Магнолија се наоѓаат на 55...

Вила ” Eleni ” – Ипсос, Крф 2019

Лето 2019 – Крф Вила ЕЛЕНИ – Ипсос/Пирги Вилата Елени се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на 250 метри од плажата. Вилата е комплекс од...

Вила ” Dimitris ” – Ипсос, Крф 2019

Лето 2019 –Крф Вила Димитрис – Ипсос/Пирги Вилата Димитрис се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на само 300 метри од плажата. Вилата располага со шест...

Најпродавани аранжмани