Лефкада

Вила ” Filoхenija ” – Лефкада

Лефкада (грчки: Λευκάδα) или Лефкос е остров во Јонското Море, еден од најголемите што ѝ припаѓаат на Грција. Островот е поврзан со копното со...

Најпродавани аранжмани