Скијатос

Вила ” Vasilis “- Скијатос 2018

Дел од групата острови Споради, кои се наоѓаат во Егејското море, Скијатос е најблизу до копното, на само 2 км. од Волос. Со траект...

Вила “Sunrice” – Скијатос 2018

Дел од групата острови Споради, кои се наоѓаат во Егејското море, Скијатос е најблизу до копното, на само 2 км. од Волос. Со траект...

Најпродавани аранжмани