Тасос

Вила ” Алое ” – Скала Потамиа 2018

Вилата се наоѓа на околу 130 метри од GOLDEN BEACH во Скала Потамиа опкружен со борова шума. Студијата се 1/3 и 1/4 располагаат со...

Хотел ” Rachoni Resort 3* ” – Скала Рахони 2018

Скала Рахони се наоѓа на 11км западно од Лименас,опкружено со прекрасна природа и природни сенки распослани на песочната плажа.Идеално за релаксација и мирен одмор.Најубавиот...

Вила ” Catrin ” – Скала Потамија 2018

 На само 100м до најубавата плажа на островот Тасос, ве дочекува луксузната вила Катрин, сместена во прекрасно уреден двор со цвеќе и украсни дрвца,...

Најпродавани аранжмани