Пиерија

Вила ” Lenka “- Олимпик Бич 2019

Вила Ленка - Oлимпик Бич   ЛЕТО 201 9 Вила Ленка се наоѓа на 300 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 ,  1/4 студиа, со...

Вила ” Teo “- Олимпик Бич 2019

Вила Тео - Олимпик Бич  Вила Тео се наоѓа на 70 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Вила ” Royal “- Олимпик Бич 2019

Вила Ројал - Олимпик Бич Вила Ројал се наоѓа на 75 метри одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Вила ” Stefan “- Олимпик Бич 2019

Вила СТЕФАН – Олимпик Бич- 2019 Вила Стефан се наоѓа на 30 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Вила” Lana ” – Oлимпик Бич 2019

Вила Лана - Oлимпик Бич ЛЕТО 2019 Вила ЛАНА се наоѓа на 30 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/4 студиа, со комплетно...

Вила ” Tomas “- Олимпик Бич 2019

 Вила  ТОМАС - Oлимпик Бич   2019 Вила ТОМАС се наоѓа на 70 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Најпродавани аранжмани