Неи Пори

Вила ” Mitakas “- Неи Пори 2019

НЕИ ПОРИ ВИЛА МИТАКАС  2019 Неи Пори е место, кое се уште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа Пиериа. Како релативно...

Вила ” Kate ” – Неи Пори 2019

ВИЛА КАТЕ се наоѓа на 200 метри од плажа. Располага со трокреветни студија и дуплекс апартмани (две одвоени спални и кујна). Секое студио / дуплекс...

Вила ” Hristos “- Неи Пори 2019

Вила ХРИСТОС ВИЛА ХРИСТОС (Christos rooms)се наоѓа на 50 метри од плажа. Расоплага со троктеветни студија и петокреветни / шестокреветни апартмани и дуплекс апартмани сите...

Вила ” Елвира ” – Неи Пори 2019

ВИЛА ЕЛВИРА - НЕИ ПОРИ  ВИЛА ЕЛВИРА се наоѓа на 120метри од плажа. Расоплага со двокревети, троктеветни и четворокреветни студија расопредени на приземје, први и...

Најпродавани аранжмани