Олимпик Бич

Вила ” Royal “- Олимпик Бич 2019

Вила Ројал - Олимпик Бич Вила Ројал се наоѓа на 75 метри одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/3, 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Вила ” Stefan “- Олимпик Бич 2019

Вила СТЕФАН – Олимпик Бич- 2019 Вила Стефан се наоѓа на 30 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Вила” Lana ” – Oлимпик Бич 2019

Вила Лана - Oлимпик Бич ЛЕТО 2019 Вила ЛАНА се наоѓа на 30 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/4 студиа, со комплетно...

Вила ” Tomas “- Олимпик Бич 2019

 Вила  ТОМАС - Oлимпик Бич   2019 Вила ТОМАС се наоѓа на 70 м одалеченост од плажа. Располага со 1/2 , 1/4 студиа, со комплетно опремена...

Хотел ” Pantheon ” – Олимпик Бич 2019

Хотел“PANTHEON”– Олимпик бич   Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен поглед на море/плажа и новиот ентериер им нудат пријатен, релаксирачки одмор на...

Вила ” Akis ” – Олимпик Бич 2019

Вила“AKIS”– Олимпик бич  Вила“Akis”  се наоѓа на самата пешачка улица во Олимпик Бич, на само 20m од плажа. Вилата располага со 1/2+1студија со две редовни и...

Најпродавани аранжмани