понуди

Вила ” Isi Lux “- Неа Потидеа 2020

Вила "ISI Lux" - Неа Потидеа Вила “ISI Lux”се наоѓа нa само 20m oд плажаодносно пред хотел "Potidea Golden Beach". Вилата е изградена во 2017 год. Располага со 1/3...

Вила ” Elizabeth “- Калитеа 2020

Вила "ELIZABETH" – Калитеа Вила “Elizabeth”, се наоѓа во центарот на Калитеа односно на прва пешачка зона и на околу 150m од плажа. Располага со 1/3 (брачен и...

Вила ” Kostas “- Калитеа 2020

Вила "KOSTAS" – Калитеа Вила “Kostas”, се наоѓа во центарот на Калитеа на самиот главен булевар и на околу 120m од плажа. Располага со 1/4 студија (едно...

Вила ” Casa Bella “- Неа Флогита 2020

Вила "CASA BELLA" - Неа Флогита Вила "Casa Bella", се наоѓа во центарот на Флогита, на 50m од плажа. Располага со апартмани со една спална за...

Вила ” Vula “- Неа Флогита 2020

Villa "VULA" - Неа Флогита Вила “Vula” се наоѓа на 100m од плажа пред стадионот во Неа Флогита. Вилата располага со апартмани со една спална /3+2/, голема дневна соба...

Вила ” Zorbas “- Неа Флогита 2020

Villa "ZORBAS" - Неа Флогита  Вила “Zorbas” се наоѓа на сама плажа во центарот на Неа Флогита. Вилата располага со апартмани со една спална /2+2/, две легла во кујната...

Најпродавани аранжмани