Калитеа

Вила ” Dimitra “- Калитеа 2019

КАЛИТЕА - ВИЛА ДИМИТРА Калитеа е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во кристалната чиста вода и белиот песок на плажата која скоро...

Вила ” Angelos “- Калитеа 2019

Вила Ангелос - Калитеа 10% за рана уплата до 15.03.2019 !!! Локација:  Во центарот на Калитеа, 5 мин. од плажа. Сместување:    четирикреветни и двокреветни апартмани на високо...

Вила ” Meropi “- Калитеа 2019

Вила Меропи  Калитеа е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во кристалната чиста вода и белиот песок на плажата која скоро секоја година...

Вила ” Atlantic “- Калитеа 2019

Вила “Atlantic” - Калитеа 2019 - 10% попуст за уплата до 01.03.2019 Вилата АТЛАНТИК се наоѓа во строгиот центар на шеталиштето. Вилата АТЛАНТИК е комплетно реновирана за...

Вила ” Galini ” -Kалитеа 2019

Вила “Galini” - Калитеа 2019 - 5% попуст за уплата до 01.03.2019 На плажа Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор...

Вила ” Memphis ” – Калитеа 2019

Вила МЕМФИС – Калитеа 2019 10% за рана уплата до 15.03.2019 !!! Вила Мемфис се наоѓа во самиот центар на Калитеа во пешачката зона, опкружена...

Најпродавани аранжмани