Калитеа

Вила ” Galini ” -Kалитеа 2019

Вила “Galini” - Калитеа 2019 На плажа Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор за секоја соба. Идеална локација  за...

Вила ” Theano ” – Калитеа 2019

Вила“THEANO”– Калитеа Вила “Theano”, се наоѓа во строгиот центар на Калитеа односно на самата пешачка зона и на околу 150m од плажа.Вилата располага со 1/3студија...

Вила ” Angelos “- Калитеа 2019

Вила Ангелос - Калитеа Локација:  Во центарот на Калитеа, 5 мин. од плажа. Сместување:    четирикреветни и двокреветни апартмани на високо приземје и на прв кат. Опременост:    Четирикреветен...

Вила ” Elizabeth “- Калитеа 2019

Вила "ELIZABETH" – Калитеа  Вила “Elizabeth”, се наоѓа во центарот на Калитеа односно на прва пешачка зона и на околу 120m од плажа. Располага со 1/4 студија (два...

Вила ” Meropi “- Калитеа 2019

Вила Меропи  Калитеа е идеално место за патници кои сакаат да уживаат во кристалната чиста вода и белиот песок на плажата која скоро секоја година...

Вила ” Atlantic “- Калитеа 2019

Вила “Atlantic” - Калитеа 2019 Вилата АТЛАНТИК се наоѓа во строгиот центар на шеталиштето. Вилата АТЛАНТИК е комплетно реновирана за нашите гости и е оддалечена 5...

Најпродавани аранжмани