Касандра

Вила ” Isi lux ” – Неа Потидеа 2019

Вила "ISI Lux" - Неа Потидеа Вила “ISI Lux” се наоѓа нa само 20m oд плажа и во непосредна близина на хотел "Potidea Golden Beach"  Вилата е комплетно реновирана во 2017 год....

Вила ” Kostas ” – Неа Потидеа 2019

Вила “Kostas” - Неа Потидеа 2019 -5% попуст за уплата до 01.03.2019 НА ПЛАЖА ВИЛАТА “KOSTAS”СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA  ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ПОТИДЕА E...

Вила ” Argo ” – Неа Потидеа 2019

Вила “Argo” - Неа Потидеа  2019  - 5% попуст за уплата до 01.03.2019 НА ПЛАЖА ВИЛАТА “ARGO“СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМАТА ПЛАЖА (ПРВ РЕД).НЕА ПОТИДЕА...

Вила ” Brothers ” – Неа Потидеа 2019

Вила BROTHERS – Неа Потидеа 2019 10% за рана уплата до 15.03.2019 !!! Локација: 60 метри оддалеченост од плажа, во централниот дел на Неа Потидеа....

Вила ” Chrouso Palase ” – Паљури 2019

 Вила „Chrouso Palace“-  Паљури  -10% попуст за целосна уплата до 01.02.2019 За сезоната Лето 2019 повторно ја имаме најдобрата понуда во Паљури, најубавата плажа на најјужниот...

Вила ” Evi 2 “- Неа Каликратија 2019

НЕА КАЛИКРАТИЈА- Вила „Evi II“ -10% попуст за целосна уплата до 01.02.2019 Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е Неа Каликратија, оддалечено само...

Најпродавани аранжмани