Пефкохори

Вила ” Paradiso ” – Пефкохори

Вила “Paradiso” (поранешна “Bombo”) се наоѓа во центаротнаПефкохори, на само10m од плажа.1/3студијата кои се во сопствен закуп и се наоѓаат напрви и втори кат...

Хотел ” Pilalidis 3* ” – Пефкохори

Хотел "Pilalidis" се наоѓа на 150m од плажа и околу 300m од центарот на Пефкохори под главниот пат во крајниот дел на пефкохори. Хотелски соджини: Се состои од...

Хотел ” Ammon Garden ” – Пефкохори

Хотел "Ammon Garden" се наоѓа на само 100m од плажа и 200m од центар . Хотелски соджини: 27 хотелски студија на приземје, први и втори кат, базен со...

Најпродавани аранжмани