Полихроно

Вила ” Anastasia Lux”- Полихроно

Vila "ANASTASIA Lux" – Полихроно Вила "Anastasia Lux" се наоѓа на 100m од плажа во центарот на Полихроно веднаш наспроти хотел "Posedonio". Располага со комплетно нови, луксузно...

Вила ” Anastasia 2 “- Полихроно 2020

Villa "ANASTASIA 2" – Полихроно Вила "Anastasia 2" се наоѓа на околу 200m од плажа во центарот на Полихроно во мирна и слепа уличка, веднаш...

Вила ” Anastasia ” – Полихроно 2020

Vila "ANASTASIA" – Полихроно Вила "Anastasia" се наоѓа на 100m од плажаво центарот на Полихроно веднаш наспроти хотел "Posedonio". Располага со апартмани со една спална за...

Хотел ” Aspida “- Полихроно 2020

ЛЕТО 2020 – ПОЛИХРОНО -Хотел Аспида    “ASPIDA HOTEL” Се наоѓа на 80 метри од прекрасната  плажа во Полихроно. Сите студија се  на ниско...

Вила “Fulis” – Полихроно 2020

                                  ВИЛА FULIS - ПОЛИХРОНО  НА ПЛАЖА – страничен...

Вила “Magda” – Полихроно 2020

                                      Вила МАГДА “Б” Полихроно Вила...

Најпродавани аранжмани