Сивири

Хотел ” Yenny 3* ” – Сивири

Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот на Сивири. Хотелот располага со 37 соби: 1/2 со брачен кревет,...

Најпродавани аранжмани