Фурка

Вила ” Dinira ” – Фурка 2019

Вила ДИНИРА – Фурка 2019 Локација: Лоцирана на првата улица која се протега низ долгиот брег на Фурка, вилата воедно се наоѓа на само...

Вила ” Nikos ” – Фурка 2019

Куќа "Nikos" Фурка е мало, но навистина интересно, живо селце на западната страна од првиот крак на Халкидики, Касандра. Оддалечено 123 км. од Солун и...

Вила ” Eleni ” – Фурка 2019

Куќа "Eleni" Фурка е мало, но навистина интересно, живо селце на западната страна од првиот крак на Халкидики, Касандра. Оддалечено 123 км. од Солун и...

Најпродавани аранжмани