Ханиоти

Вила ” Marta ” – Ханиоти 2019

Апартмани МАРТА  Апартманите МАРТА се наоѓаат во централниот дел на Ханиоти наспроти влезот на хотел Сосурас, оддалечени околу 50-60 метри од плажа. Располага со четирикреветни апартмани...

Вила ” Sofija ” – Ханиоти 2019

ХАНИОТИ - Вила СОФИЈА - Лето 2019 Вила Софија се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, одалечена 80 метри од плажа. Располага со трoкреветни студиjа и...

Апартмани ” Christina ” – Ханиоти 2019

Апартмани "Christina" -  ХАНИОТИ 2019 Приземје + 1 кат + 2  кат  Капацитет: 10 соби од 30 во целиот објект (6 на приземје + 4 на 1...

Најпродавани аранжмани