Црна Гора

Вила ” Ексклузив ” – Суто Море 2019

Вила Ексклузив Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со својата долга песочна плажа,...

Вила ” Богоевиќ “- Суто Море 2019

Вила Богоевиќ Туристичката населба Сутоморе се наоѓа помеѓу Бар и Чањ во еден од најубавите делови од Јадранското крајбрежје. Со својата долга песочна плажа, прекрасното...

Хотел “ Бабовиќ “ – Чањ 2019

ЧАЊ - ХОТЕЛ БАБОВИЌ 2019 Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа во должина од 1 км,...

Вила “ Вукмановиќ “ – Будва 2019

БУДВА - ВИЛА ВУКМАНОВИЌ 2019 Будва е нај атрактивното место на Јадранскиот брег. Будва изобилува со долги песочни плажи со вкупна должина од 25 км....

Најпродавани аранжмани