Kуќа за продажба – Неа Врасна

70

Информации за објектот:

  • Тип на објект: Куќа /85 м2
  • Град: Неа Врасна
  • Населба: Неа Врасна 
  • Локација:во близина на Центарот 
  • Површина: 250 m2
  • Бр. соби:
  • Година на градба:
  • Кат: Приземје
  • Наместен: Да
  • Парно:Да

Шифра: 462 Ново изградена куќа во Неа Врасна со вкупна површина на парцелата од 250 м2 , куќата има површина од 85 м2 , која се состои од дневна соба со кујна , две соби и една бања .

Продажна цена  – 127,000 €

За повеќе инфорации пратете е-маил на : [email protected]