Понуди

Неа Врасна


ВИЛА ГЕРАКИНА

Вила ГЕРАКИНА се наоѓа на 100 метри од прекрасната песочна плажа во НЕА ВРАСНА....

повеќе »

ВИЛА КОСТАС 50М

Вила КОСТАС се наога на 50 метра од прекрасната песочна плаза во НЕА ВРАСНА. Прекрасна локација ви идеален центар на Неа Врасна и во Вилата располага со 4 студија кои се сместени на 1 спрат...

повеќе »

Неа Врасна - „Вила Јоргос“

ВИЛА ЈОРГОС Се наоѓа во мирниот дел во Неа Врасна на 20 метри од прекрасната песочна плажа. Вилата располага со трокреветни и четворокреветни студија и еден дуплекс апартман (две соби, кујна и купатило). Сите соби имаат комплетно опремени кујни и купатила....

повеќе »

Врасна Бич - „Вила Сула“

ВИЛА СУЛА се наоѓа на 100 метри од прекрасната песочна плажа во Врасна Бич. Вилата располага со двокреветни студија, трокреветни, четворокреветни и петтокреветни апартмани. Сите соби имаат комплетно опремени кујни и купатила....

повеќе »

Неа Врасна - „Вила Јанис“

ВИЛА ЈАНИС Се наога на 50 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна. Вилата располага со 4 четворокреветни студија. Сите соби имаат комплетно опремени кујни и купатила....

повеќе »

Неа Врасна - „Вила Регина“

ВИЛА РЕГИНА Се наоѓа на 20 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна.Вилата располага со двокреветни, трокреветни и четворокреветни студија и еден дуплекс (две соби, кујна и купатило) и триплекс апартман(три соби, кујна и 2 купатила). Сите соби имаат комплетно опремени кујни и купатила....

повеќе »

Неа Врасна - „Вила Рита“

ВИЛА РИТА Се наога на 20 метри од прекрасната песочна плажа во Неа Врасна.Вилата располага со двокреветни и трокреветни студија. Сите соби имаат комплетно опремени кујни и купатила....

повеќе »