Албанија

Хотел ” ESAL “- Драч 2021

Хотел  ESAL  се наоѓа во месноста Голем на 6 км од Драч и на 50метри од плажа. Располага со 1/2 ,1/3  соби  , опремени со...

Хотел ” ERGI ” – Драч 2021

 Хотел  ERGI  се наоѓа во месноста Голем на 6 км од Драч и на 50метри од плажа. Располага со 1/2 ,1/3  соби  , опремени со...

Комплекс ” KOLOSEU “- Драч 2021

COMPLEX KOLOSEU се наоѓа во месноста Голем на 6 км од Драч и на 100 метри од плажа. Располага со 1/2 ,1/3 , 1/4 соби...

Апарт Хотел ” LUMI ” – Драч 2021

Хотел Луми се наоѓа во населбата Голем на 6 км од Драч . Хотелот е на 50 метри од плажа , во мирна населба наменет...

Вила ” Мario “- Ксамил 2021

Вила "Mario" се наоѓа на помалку од 100м  или околу 2-3 мин пеш до плажа во централниот дел на Ксамил и на околу 70м од Тирана Банк. Вилата...

Вила ” Lida “- Саранда 2021

Вила "Lida" се наоѓа на околу 70м од плажа во центарот на Саранда, каде што започнува шеталиштето и плажата. Веднаш под вилата е улицата покрај плажа на која...

Најпродавани аранжмани