Драч

Хотел ” ERGI ” – Драч 2021

 Хотел  ERGI  се наоѓа во месноста Голем на 6 км од Драч и на 50метри од плажа. Располага со 1/2 ,1/3  соби  , опремени со...

Комплекс ” KOLOSEU “- Драч 2021

COMPLEX KOLOSEU се наоѓа во месноста Голем на 6 км од Драч и на 100 метри од плажа. Располага со 1/2 ,1/3 , 1/4 соби...

Апарт Хотел ” LUMI ” – Драч 2021

Хотел Луми се наоѓа во населбата Голем на 6 км од Драч . Хотелот е на 50 метри од плажа , во мирна населба наменет...

Најпродавани аранжмани