Ксамил

Вила ” Klea “-Ксамил 2021

  Ксамил е мало крајбрежно место во јужна Албанија, спротивно од северниот крај каде што се наоѓа грчкиот остров Крф.Еден од најфрекфентните дестинации од крајбрежните...

Вила ” Garden “- Ксамил 2021

Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна Албанија. Затоа, ставете го Ксамил во прв план за вашиот...

Најпродавани аранжмани