Специјални понуди

Kуќа за продажба – Неа Врасна

Информации за објектот: Тип на објект: Куќа /85 м2 Град: Неа Врасна Населба: Неа Врасна  Локација:во близина на Центарот  Површина: 250 m2 Бр. соби: Година на градба: Кат: Приземје ...

Куќа за продажба – Неа Врасна

Информации за објектот: Тип на објект: Куќа /75 м2 Град: Неа Врасна Населба: Неа Врасна  Локација:Центар Површина: 250 m2 Бр. соби: Година на градба: Кат: Приземје Наместен: Да Парно: Шифра: 463...

Aпартман во Аспровалта

Информации за објектот: Тип на објект: Апартман   Град: Аспровалта  Населба: Аспровалта  Локација:Центар Површина: 65 m2 Бр. соби: Година на градба: Кат: 3 Наместен:  Парно: Да Паркинг : Шифра: 500 Апартман...

Aпартман во Аспровалта

Информации за објектот: Тип на објект: Апартман   Град: Аспровалта  Населба: Аспровалта  Локација:Центар Површина: 75 m2 Бр. соби: Година на градба: Кат: 2 Наместен: Не  Парно: Да Паркинг...

Куќа за продажба -Неа Врасна

Информации за објектот: Тип на објект: Куќа Град: Неа Врасна Населба: Неа Врасна  Локација:Центар Површина: 250 m2 Бр. соби: Година на градба: Кат: Приземје +1 Наместен:...

Најпродавани аранжмани