Калитеа

Вила “Galini” – Калитеа 2021

  Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор за секоја соба. Идеална локација  за вистински одмор со опуштање од...

Најпродавани аранжмани