Албанија

Хотел ” Paskali 2* “- Саранда

Хотел ПАСКАЛИ ** се наоѓа на 1-ва линија во центарот на градот. Во негова близина се наоѓа атрактивната плажа Африка, пазар и шеталиште. Напомена : –      ...

Хотел ” Epirus 3* ” – Саранда

Хотел Епирус 3***- на сама плажа во Саранда. Напомена : –    Во цената е бесплатен чадор со 2 лежалки на сопствената плажа. –      Дете до 4 години...

Хотел “Joni 3* ” – Саранда

Хотeл ЈОНИ 3*** се наоѓа на сама плажа во Центарот на Саранда. 8 дена 7 ноќевања со појадок, лежалка на плажа и превоз. НАПОМЕНА: Деца до 12 год....

Вила ” Еnad “- Ксамил

Ксамил е мало крајбрежно селце во јужна Албанија, спротивно од северниот крај каде што се наоѓа грчкиот остров Крф.Еден од најфрекфентните дестинации од крајбрежните...

Вила ” Аna ” – Ксамил

Ксамил е мало крајбрежно селце во јужна Албанија, спротивно од северниот крај каде што се наоѓа грчкиот остров Крф.Еден од најфрекфентните дестинации од крајбрежните...

Вила ” Landi ” – Ксамил

Ксамил е мало крајбрежно селце во јужна Албанија, спротивно од северниот крај каде што се наоѓа грчкиот остров Крф.Еден од најфрекфентните дестинации од крајбрежните...

Најпродавани аранжмани