Сопствен закуп

Вила ” Јanis ” – Неа Врасна 2020

Вила Јанис - Неа Врасна Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и...

Вила ” Jorgos ” – Неа Врасна 2020

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа долга 5 километри и истото претставува идеално место за...

Вила “Mia” – Аспровалта 2020

                              Вила  Миа - Аспровалта  Вила Миа се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има триплекс апартман,  три спални соби ...

Вила ” Leona ” – Аспровалта 2020

  Вила Леона - Аспровалта Вила Леона се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има еден дуплекс апартман, едно двокреветно и...

Вила ” Apoloniа “- Неа Врасна 2020

Вила АПОЛОНИА Вилата се наоѓа на 200м од плажата во централнот дел. Пред самата вила се наоѓа градскиот парк. Вилата располага со 13 студија...

Вила ” Filoxenia “- Неа Врасна 2020

ВИЛА FILOXENIA - НЕА ВРАСНА  Неа Врасна се наоѓа во залвот Strimonikos,карактеристична е по долгата песочна плажа,убавото море,многубројните таверни,ресторани и забавни паркови за најмалите.Мирниот одмор...

Најпродавани аранжмани