Неа Флогита

Вила ” Ana Marija “- Неа Флогита 2019

Флогита е популарен туристички центар, особено во текот на летото, познат по своите песочни плажи, околу еден километар долги со поплочено шеталиште кое е...

Вила ” Zorbas ” – Неа Флогита 2019

Вила "ZORBAS" - Неа Флогита 2019 Бесплатно сместување за 3то, 4то и 5то лице во АПТ /3+2/ | 5то и 6то во дуплекс АПТ /4+2/ Вила “Zorbas” се наоѓа на сама плажа во строгиот...

Вила ” Katerina Lux “- Неа Флогита 2019

Вила КАТЕРИНА ЛУКС- Неа Флогита 2019 Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег на Халкидики, на само 50 км. Од Солун. Богата...

Вила ” Litca “- Неа Флогита 2019

Вила LITCA - Неа Флогита  Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег на Халкидики, на само 50 км. Од Солун. Богата е...

Вила ” Maria ” – Неа Флогита 2019

Вила Maria - Неа Флогита 2019 Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег на Халкидики, на само 50 км. Од Солун. Богата е со...

Вила ” Hristo “- Неа Флогита 2019

Вила ХРИСТО - Неа Флогита  Неа Флогита е прекрасно место кое лежи на западниот брег на Халкидики, на само 50 км. Од Солун. Богата е со...

Најпродавани аранжмани